Alaska

Alaska heeft meer dan 500.000 installaties in binnen en buitenland, bij bedrijven en particulieren geinstalleerd.Niet voor niets zijn wij dan ook de meest toonaangevende leverancier en installateur in de Randstad.

 

 

Tevens installeren wij VRF systemen van ieder fabrikaat met 5 jaar garantie !

Kom langs op afspraak in onze showroom in Vlaardingen (Amperestraat 9 ) of bel met een van onze adviseurs op 010-460.01.81.

 

Alaska ook voor onderhoud!

Alaska levert en installeert sinds 1984 airconditioners van vele internationale en eigen merken, maar uw kostbare apparatuur kan langer mee indien u onderhoud laat uitvoeren en bij storingen betaald u geen voorrijkosten alleen materiaal en arbeidsloon.

Al vanaf 89,00 euro per unit per beurt per jaar.

Bel vrijblijvend met onze adviseurs op 010-460.01.81. of bel direct 0620397254

Alaska

Jan G.Post

524456

44958979

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ALASKA

Alaska heeft een compleet gamma airconditioners waaronder design units.

VRF systemen met koel of verwarmen of koel en verwarmen, alles geleverd met maar liefst vijf jaar garantie op onderdelen.

Showroom.

Bezoek onze showroom en ervaar het design en funktionaliteit die samengaan in onze units.

 

Voor slaapkamer, woonkamer, kantoor, caravan, zolderkamer, studeerkamer, of gewoon bij u thuis of op de zaak . Alaska levert en installeert zelf , besteed aandacht aan de installatie en de nazorg al meer dan 25 jaar uw betrouwbare partner in koeling en airconditioning.

CARRIER

MITSUBISHI

PANASONIC

AIRWELL

HOKKAIDO

GENERAL

FUJI ELECTRIC

ALASKA

BRYANT

GOODMAN

TOSHIBA

SANYO

TADIRAN

HUSHON

CROLLS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 


W kijk ook eens op www.alaskacooling.com

 

isocab1koelpaneel

KOEL -VRIESCELLEN.

Alaska koel en vriescellen zijn modulair en voorzien met een klik haak systeem of als industrieel paneel met mes en groef,

in 6-8-10-12-14-20 cm wanddikte.

In bijna iedere afmeting verkrijgbaar, standaard afgewerkt met wit gepoedercoat staalplaat aan beide zijden en een polyurethane schuim

isolatie als basis.

Voor vele toepassingen zoals, koel-vriescel, of gecombineerd, met of zonder geisoleerde vloer, voor horeca,slagerij, bakkerij,

visverwerking, klimaatkamer, fruit-opslag, aardappelcellen, appelklimaatkamers, invriekamers of tunnels, spiraalvriezers etc.

Wanden en vloer.

De geisoleerde wanden zijn standaard uitgevoerd in wit staalplaat (gepoedercoated) en op verzoek leveren wij ook andere bekledingen

zoals gegalvaniseerd roestvaststaal, op uw eigen kleur etc.

De wanden zijn standaard voorzien van polyurethane isolatie schuim in 6-8-10-12-14-20 cm dikte.

De geisoleerde vloerpanelen (mits geleverd) worden standaard uitgevoerd met een vamel kunststof laag op hout verlijmd, of in roestvaststaal.

Indien er een vriescel wordt gelebverd dient de ondervloer te ventileren of te worden verwarmd bij afmetingen groter dan 100 m2.

Deuren.

De geisoleerde draaideuren zijn standaard uitgevoerd in wit staalplaat (gepoedercoated) en op verzoek leveren wij ook andere bekledingen

zoals gegalvaniseerd roestvaststaal, op uw eigen kleur etc.

De draaideuren of schuifdeuren zijn standaard voorzien van polyurethane isolatie schuim in 6-8-10-12-14-20 cm dikte.

De geisoleerde draaideur is standaard 80 x 200 cm in afmetingen breedte x hoogte, en worden ook in andere afmetingen geleverd tegen meerprijs.

De schuifdeuren worden standaard geleverd met een handbediend mechanisme, en op verzoek ook electrische bediening leverbaar.

Bij vriescellen leveren wij standaard een ontluchtings ventiel en kozijn verwarming.

Koel of vriesinstallaties.

De koel of vriescel wordt geleverd met een installatie om te koelen of te vriezen, danwel stekkerklaar als plug -in of met

een separaat opgesteld koelaggregaat.

De koel of vries installatie wordt voorzien van alle verplichte beveiligings en regelapparatuur, en geinstalleerd door onze eigen erkende koeltechnici.

Aan deze installatie dient u jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren voor veilige werking en lager energieverbruik en dit is vanuit de overheid verplicht !

Bij de oplevering leveren wij een logboek en een lekdichtheidsverklaring en verlenen standaard 12 maanden garantie op onderdelen.

koelcel2koelcel3koelcel5koelceldeur1

 

 

 

 

ALASKA BEDRIJFSKOELING SERVICES AMPERESTRAAT 9 3133 KD VLAARDINGEN TELEFOON 010 - 460.01.81 TELEFAX 010-460.42.55 info@aircoalaska.nlwww.alaskacooling.com

 

KOE